Om du tidigare har haft inloggning till Palette Helpdesk och loggat in där någon gång under senaste året (2018-2019) så finns du även som användare i supportportalen. För att logga in i portalen klickar du på Logga in. Du kommer då till inloggningssidan. Klicka på Glömt lösenord? och fyll i din e-postadress. Ett mail kommer att skickas till dig med en länk där du kan sätta ett lösenord. Se till att e-postadressen du anger är samma e-postadress som din användare i den gamla helpdesken hade.

OBS: Din användare i Palette Software Support Portal är inte knuten till din gamla användare i Palette Helpdesk. Det användarnamnet och lösenordet kan inte användas längre. Du använder din e-postadress för att logga in.