Om inga jobb i PaletteMaster kör enligt schema så beror det troligen på att tjänsten Palette Maintenance Service har stannat. Om ni har PaletteArena som molntjänst, till exempel PaletteOnline eller en tjänst som driftas av en partner till oss, så kommer ni inte att kunna lösa detta på egen hand. Kontakta antingen Palettes support genom att registrera ett ärende, eller ta kontakt med dem partner som driftar er lösning.

Om ni har PaletteArena installerad på egna servrar så kan er IT-avdelning starta om tjänsten. Tjänsten finns på er applikationsserver. Om ni är osäkra på vilken server som är er applikationsserver så kan ni klicka på Info-knappen i PaletteArena. Servernamnet återfinns under Systeminformation.