I Palette är det möjligt med åtkomst till olika funktioner och funktionalitet genom att använda sig av snabbkommandon. Nedan följer en uppräkning av de snabbkommandon som kan användas i standard.

Snabbkommandon finns definierade i tabellen Template i Palettes databas. Detta innebär att det kan förändras om så önskas.

Snabbkommandot som gäller för en knapp visas när man för musen över knappen.

Generellt för samtliga bilder Knapp
Snabbkommando
Första post
Alt+ctrl+i
Föregående post
Alt+j
Nästa
Alt+k
Sista post
Alt+l
Spara
Ctrl+alt+q
Föregående nivå
Alt+q
Sök
Enter
Lägg till
Alt+w
Rensa
Alt+x
Ny
Alt+n
Okänd
Alt+o
Flöde
Alt+u
Signera
Ctrl+alt+k
Aktivera rader i en lista, t.ex. en konteringsrad i konteringsbilden, eller faktura i fakturaloggslistan
Tryck Alt+1 för att aktivera första raden. Alt+2 för att aktivera andra raden osv. Gäller endast siffrorna i övre tangentraden.

Specifikt för vissa bilder Bild
Knapp/Funktion
Snabbkommando
Fakturalogg
Överför
Ctrl+alt+t
Fakturalogg detaljbild
Lägg till bild
Alt+w
Artikel
Lägg till bild
Alt+x
Konteringsbild
Moms
Alt+m
Konteringsbild
Spara konteringsrad
Enter
Konteringsbild
Lägg till konteringsrad
Enter
Konteringsbild
Konteringshistorik
Alt+Ctrl+h