Gå in under Administration>Register>Konto och sök fram det konto som ni vill ha som periodiseringskonto.

Klicka sedan på Sök och  sedan på raden som du får upp.
Du kommer då till nedan bild och här ska det vara ibockat för Konto kan användas som periodiseringskonto.
Observera att denna information i regel kommer från ert affärssystem och bör därför hanteras om möjligt  där.
Om det inte går att hantera i affärssystemet och ni manuellt bockar i detta i Palette så kan det hända att det skrivs över och bocken tas bort vid nästa integrationskörning. Registrera då ett ärende i Palette Helpdesk.