Under den tid som du har arbetat på fakturan, har någon annan också uppdaterat samma faktura. Därför finns det ändringar sparade på fakturan, och när du försöker spara samma faktura du får det här meddelandet. Det kan vara antingen någon i din organisation eller integrationen som har uppdaterat fakturan. 

Tyvärr kan du inte spara dina ändringar. Du måste lämna fakturan och svarar nej på frågan "Vill du spara ändringarna". 

Om du till exempel har en faktura där du vill spara många konteringsrader, rekommenderas att du efter varje ny konteringsrad, klickar på Spara i översta menyn på fakturan, se nedan bild. På detta sätt sparas dina ändringar till fakturan.