Jos sinulla on ollut aktiivinen käyttäjätunnus Paletten vanhaan tukiportaaliin (Palette Helpdesk), on tunnuksesi siirretty automaattisesti uuteen Palette Software Tukiportaaliin.

Päästäksesi kirjautumaan sisään, klikkaa KirjauduTämä vie sinut kirjautumissivulle. Täällä klikkaa Unohditko salasanasi? ja anna sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiisi lähtee linkki, jonka kautta pääset asettamaan itsellesi uuden salasanan. Muista tässä käyttää samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla on ollut käytössä vanhassa tukiportaalissa.

HUOM! Uusi tukiportaali ei ole linkitetty vanhaan tukiportaaliin, joten sama käyttäjätunnus ja salasana eivät käy uuteen.