Kun laskua tiliöi, voi rooli käyttää vain tilejä ja objekteja, joihin roolilla on oikeus.

Roolin oikeudet näet Ylläpito-->Yleistä-->Rooli. Etsi oikea rooli. Roolin takaa mene valikkoon Käyttöoikeudet-->Käyttöoikeudet.

Valitse rekisteri, esimerkiksi tilit tai jokin objekteista ja klikkaa Hae.

Valitut-laatikossa näet kaikki tilit, joihin rooillla oikeus on. Niihin, joilla roolilla ei ole oikeutta, näkyvät Ei valitut-laatikossa.

Voit siirtää halutut arvot valitsemalla rivin ja siirtämällä arvon laatikosta toiseen laatikoiden välissä olevia mustia nuolia klikkaamalla.

Toinen tapa muokata oikeuksia on mennä roolin takaa Käyttöoikeudet-->Valitut käyttöoikeudet. Jos roolilla on oikeus tiliin tai objektiin, eikä hän silti näe arvoa laskua tiliöidessä, katso vielä ohjeistus "Kuinka käytän Suosikit-valikkoa?"