Sillä välin, kun olet ollut laskulla, on toinen käyttäjä myös päivittänyt laskun samanaikaisesti. Tällöin laskulle on tallennettu jotain uutta ja kun yrität itse laskua tallentaa, saat ylläolevan ilmoituksen.

Valitettavasti et voi silloin tallentaa omia muutoksiasi ja sinun on poistuttava laskulta. Poistuessasi on vastattava Ei, kun saat kysymyksen, että Haluatko tallentaa muutokset? Laskun on voinut päivittää joko järjestelmä tai joku toinen käyttäjä.


Jos sinulla on lasku, jossa on esimerkiksi monta tiliöintiriviä, suosittelemme tallentamaan laskun tasaisin väliajoin. Näin et päädy menettämään tekemiäsi muutoksia.