Käyttäjää ei voi poistaa, mutta käyttäjän voi deaktivoida.

Käyttäjän deaktivoimiseksi tulee ensin tarkastaa, että käyttäjä ei ole osana aktiivista roolia. Jos näin on, tulee ensin joko poistaa rooli tai poistaa käyttäjä tästä roolista. 

Jos valitset roolin deaktivoimisen, tulee ensin varmistaa, ettei rooli ole osana käytössä olevaa työnkulkua eikä rooli toimi päällikkö-roolissa toiselle roolille.


1. Varmista, että rooli ei ole osana käytössä olevaa työnkulkua

2. Deaktivoi rooli

3. Deaktivoi käyttäjä


Muistathan, jos lisäät uuden käyttäjän vanhaan rooliin, näkee tämä käyttäjä roolin koko historian.