Riippuen laskun kuvan tiedostotyypistä, voit lisätä laskullesi lisää kuvia. PDF-laskuille et voi lisää sivuja lisätä, mutta PNG ja TIF tiedostoille sivuja voi lisätä.

Laskulokilla pääset lisäämään kuvan laskullesi sivun ylävalikosta valitsemalla Lisää kuva. Kuvan tulee olla samaa tiedostotyyppiä kuin laskun kuva.

Jos haluat lisätä PDF-tiedoston laskullesi, voit sen tehdä liittää liitetiedostona mukaan. Laskulokilla on kohta Liitetiedosto.