Adobe julkaisi päivityksen Adobe Readeriin tammikuussa 2017. Tämän jälkeen on monet asiakkaat valittaneet ongelmista Palettessa, esimerkiksi laskun kuvaa ei näy ollenkaan tai laskuja ei voi allekirjoittaa. Ongelma ilmenee, kun Palettea käytetään Internet Explorerissa. Selaimessa saattaa tulla myös virheilmoitus, että Adobe on lakannut toimimasta.

Joitain asetuksia voi määrittää internet asetuksien kautta sekä Adobe Readerissa, jotka auttavat näihin ongelmiin. Olemme koonneet ohjeet auttaaksemme asiakkaitamme löytämään nämä asetukset, mutta jos olet epävarma mistä nämä asetukset löytyvät tai kuinka muuttaa niitä, käänny oman IT-osastosi puoleen. Ohjeet löytyvät alta ja ovat vain englanniksi.

PDF-laskujen lataamisongelmat eivät ole virhe Palettessa, joten ainoa asia jota voimme tehdä auttaaksemme on auttaa asiakasta löytää tapa mukauttaa käytettävät ohjelmat siten, että ne toimivat Paletten kanssa.